Preparació
- Per al rotlle de peu de porc: desosseu els peus, salpebreu-los i ofegueu-los amb brou de carn. Poseu-los sobre film, enrotlleu-los i reserveu-los a la nevera fins que la gelatina torni a agafar consistència.
- Per als naps glacejats: foneu la mantega en un cassó, afegiu-hi els naps, el sucre i el brou i deixeu-ho reduir fins que es caramel·litzi.
- Per al sofregit: ofegueu la ceba amb l’oli fins que gairebé es caramel·litzi. Afegiu-hi l’all i el tomàquet fregit i continueu sofregint-ho. Incorporeu-hi el llorer, el pebre negre, el peu de porc i el xerès i deixeu evaporar l’alcohol. Aboqueu-hi el brou de carn i deixeu-ho reduir.
- Per a l’arròs: daureu la botifarra de perol i el peu de porc i reserveu-los per vestir l’arròs.
- Poseu oli d’oliva en una paella i nacreu l’arròs. Afegiu-hi el sofregit amb l’all, el tomàquet, el cep en pols i els ceps trossejats. Mulleu-ho amb el brou i coeu-ho 16 min (6 min a foc fort, 7 min a foc baix i els últims 3 min a foc fort).
- Quan faltin 3 min per acabar la cocció, decoreu la paella amb els naps, els peus de porc, la botifarra i els pinyons.