Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu l’arròs en aigua abundant amb una mica de sal, uns 15 min. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Escorreu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Traieu la primera capa dels alls tendres i talleu-los a dauets (quan arribem a la part verda, talleu-ne una mica i rebutgeu la resta). Peleu la pastanaga i, amb l’ajut d’un adult, talleu-la a la juliana (a làmines fines) o a dauets.
  3. Peleu, si teniu un pelador dentat, el pebrot verd. Rebutgeu les llavors i feu-lo a tires o a dauets. Peleu i talleu la ceba tendra a làmines. Trenqueu la base dels espàrrecs per on es deixen (hi ha un moment que es trenquen perfectament) i peleu la tija. Talleu-los a daus.
  4. En una paella ben gran o, encara millor, en un wok, coeu la ceba tendra, la pastanaga, els espàrrecs i el pebrot, amb un bon raig d’oli, a foc baix, uns 10 min.
  5. Afegiu-hi els alls tendres i coeu-ho uns 3 min més.
  6. Poseu-hi l’arròs, la salsa de soja, les gambes i els brots de soja fresca. Remeneu-ho una mica, a foc fort, perquè l’arròs s’enrosseixi i la soja amari tots els ingredients.
  7. Quan vegeu que les gambes han canviat de color –en cap cas esperareu més de 5 min–, poseu-hi un bon grapat de sèsam torrat i serviu-ho.

El consell

Aquest arròs té un marcat toc oriental. Animeu-vos a menjar-vos-el amb bastonets!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto