Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de sobrassada: simplement coeu a foc lent la sobrassada esmicolada i la crema de llet. Ha de coure fins que la crema de llet redueixi a la meitat.
  2. Fregiu l’arròs salvatge en una cassola amb força oli calent. Només necessitarà 1 min per estar a punt. Reserveu-lo sobre paper absorbent.
  3. Torreu els pinyons amb un raig d’oli en una paella, tenint cura que no se’ns cremin, perquè de seguida estan a punt.
  4. Talleu el carbassó a dauets menuts i salteu-los en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli i sal. Han de quedar cuits però no desfets.
  5. Bulliu l’arròs venere en abundant aigua i sal 45 min. Coleu-lo i, immediatament, integreu-lo amb la crema de sobrassada en una cassola, amalgamant i escalfant el conjunt.
  6. Muntatge: serviu l’arròs de seguida, amb els pinyons, el carbassó i l’arròs salvatge fregit per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto