Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema d’allioli: en un cassó al foc feu una crema amb els ingredients sense que arribi a bullir, perquè no es talli.
  2. Per al bacallà confitat: poseu el bacallà en una planxa amb l’oli i els alls, que doni escalfor constant (reguleu-ne la temperatura perquè no passi dels 70-80 ºC), fins que el bacallà estigui ben confitat. 
  3. Per al cruixent de porro: feu una pasta amb l’aigua i la farina. Passeu el porro per la pasta i fregiu-lo fins que quedi cruixent. 
  4. Muntatge: en un plat soper poseu la crema d’allioli; al damunt, el bacallà confitat, i, a sobre, uns bastons del cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: