Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Demaneu ajuda a un adult per sofregir-la en una cassola, amb la mantega, uns 10 min. No s’ha d’enrossir.
  2. Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Com que és una mica difícil de pelar, necessitareu l’ajuda d’un adult. També la podeu comprar pelada i tallada.
  3. Afegiu la carbassa a la cassola. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi el brou de verdures. Coeu-ho 30 min.
  4. Passada la mitja hora, tritureu-ho bé i salpebreu-ho. Si no sabeu fer anar el túrmix, millor que aquest pas el faci un adult.
  5. Poseu el bacallà en un recipient apte per a microones, amb un raig d’oli, i el tapem. Coeu-lo 3 min a potència màxima.
  6. Feu els ous de guatlla en una paella, amb un rajolí d’oli. Us han de quedar com un ou ferrat, però sense fregir-los.
  7. Col·loqueu la crema de carbassa en un plat fondo. A sobre, poseu-hi el bacallà. Si voleu, el podeu posar esmicolat. Al costat, poseu-hi una cullerada de formatge cremós (procurant que no sigui fred) i coroneu-ho amb un parell d’ous de guatlla.

El consell

  • Sabíeu que és molt fàcil coure el bacallà al microones? En un tres i no res el tindreu a punt, amb una cocció uniforme i una textura molt suau i sucosa. Si el teniu congelat, només l’heu de descongelar uns minuts i, després, coure’l al mateix microones.
  • Aquest plat és completíssim i molt nutritiu. Si el voleu canviar una mica, en comptes de posar-hi ous de guatlla, podeu acabar-lo amb una mica de fruita. Per exemple, amb festucs queda genial.
  • Si voleu anar per feina, podeu coure la carbassa al microones mentre enrossiu la ceba i l’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto