Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Demaneu ajuda a un adult per sofregir-la en una cassola, amb la mantega, uns 10 min. No s’ha d’enrossir.
  2. Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Com que és una mica difícil de pelar, necessitareu l’ajuda d’un adult. També la podeu comprar pelada i tallada.
  3. Afegiu la carbassa a la cassola. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi el brou de verdures. Coeu-ho 30 min.
  4. Passada la mitja hora, tritureu-ho bé i salpebreu-ho. Si no sabeu fer anar el túrmix, millor que aquest pas el faci un adult.
  5. Poseu el bacallà en un recipient apte per a microones, amb un raig d’oli, i el tapem. Coeu-lo 3 min a potència màxima.
  6. Feu els ous de guatlla en una paella, amb un rajolí d’oli. Us han de quedar com un ou ferrat, però sense fregir-los.
  7. Col·loqueu la crema de carbassa en un plat fondo. A sobre, poseu-hi el bacallà. Si voleu, el podeu posar esmicolat. Al costat, poseu-hi una cullerada de formatge cremós (procurant que no sigui fred) i coroneu-ho amb un parell d’ous de guatlla.

El consell

  • Sabíeu que és molt fàcil coure el bacallà al microones? En un tres i no res el tindreu a punt, amb una cocció uniforme i una textura molt suau i sucosa. Si el teniu congelat, només l’heu de descongelar uns minuts i, després, coure’l al mateix microones.
  • Aquest plat és completíssim i molt nutritiu. Si el voleu canviar una mica, en comptes de posar-hi ous de guatlla, podeu acabar-lo amb una mica de fruita. Per exemple, amb festucs queda genial.
  • Si voleu anar per feina, podeu coure la carbassa al microones mentre enrossiu la ceba i l’all.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: