Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu la ceba, incorporeu-hi l'all i el tomàquet triturat i deixeu-ho coure lentament fins que l'aigua del tomàquet s'hagi evaporat.
  2. Salteu els pinyons i les panses, incorporeu-les al sofregit i deixeu coure 10 min.
  3. Enfarineu lleugerament el llom de bacallà i traieu-ne l'excés de farina.
  4. Fregiu-ho lleugerament
  5. Salteu els espinacs i poseu-los de base. Poseu el sofregit i el llom a sobre.
  6. Afegiu-hi l'allioli i gratineu-ho al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: