Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la ceba trinxada molt fina i el tomàquet en una cassola amb un raig d’oli d’oliva per fer un sofregit.
  2. Mentrestant, enfarineu i fregiu els talls de bacallà en una paella amb oli roent i reserveu-los. A continuació, afegiu una cullerada de farina al sofregit i remeneu-ho un parell de minuts.
  3. Feu una picada amb l’all, una mica de sal i els 10 g de pinyons. Deixateu aquesta picada amb el vi blanc i aboqueu-la al sofregit. Deixeu reduir el vi i poseu-hi prou aigua perquè cobreixi el bacallà. Afegiu-hi les panses i els pinyons i deixeu-ho coure 5 min. Poseu-hi els talls de bacallà i acabeu-ho de coure tot junt. Remeneu-ho de tant en tant sacsejant la cassola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: