Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu els alls tendres en oli d'oliva suau, refredeu-ho i emulsioneu-ho amb un ou. Afegiu-hi el pebre vermell i la sal.
  2. Peleu les carxofes i coeu-les en oli d'oliva a 100 ºC
  3. Fregiu l'ou en oli molt calent. Tot seguit, segelleu el bacallà.
  4. Per muntar el plat, poseu una cullerada d'emulsió d'alls tendres i pebre vermell al fons del plat. Després, el morro de bacallà, les carxofes, el caviar i l'ou ferrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: