Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a escalivar al forn els pebrots, les albergínies i la ceba, tot untat amb oli i salpebrat, durant 1 h. Una vegada escalivats tots els vegetals, peleu-los, talleu-los a tires i salteu-los amb mantega. A continuació, afegiu-hi la crema de llet calenta i salpebreu-ho. Deixeu-ho reduir uns 10 min.
  2. Tritureu-ho tot amb la batedora elèctrica i passeu-ho per un colador xinès per tal d’aconseguir una crema ben fina.
  3. En una cassola col·loqueu el bacallà i cobriu-lo d’oli. Afegiu-hi els alls i les fulles de llorer. Coeu-ho durant 5 min a foc molt lent perquè no arrenqui el bull.
  4. Per servir el plat, col·loqueu primer la salsa; a sobre, poseu-hi el bacallà, i, després, decoreu-lo amb els alls confitats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto