Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les taronges i reserveu-les.
  2. Talleu el bacallà fumat i reserveu-lo.
  3. Per a la maionesa de safrà: poseu a reduir mig got de vi blanc al foc amb uns brins de safrà. Quan s’hagi reduït a la meitat, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  4. Barregeu el vi amb dues cullerades de maionesa i reserveu-ho.
  5. En un recipient, introduïu l’escarola, les minibledes vermelles, els tomàquets, tallats a meitats o a quarts, i les taronges. Afegiu-hi un raig d’oli d’oliva i un altre de vinagre de xerès, barregeu-ho bé i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: