Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Arrebosseu el bacallà amb la farina. Salpebreu-lo i fregiu-lo en oli. Reserveu-lo.
  2. Sofregiu l’all. Afegiu-hi els tomàquets i fulletes d’alfàbrega. Coeu-ho a foc lent.
  3. Confiteu la ceba.
  4. Piqueu el julivert.
  5. En cassola de fang untada amb oli d’oliva, poseu el tros de bacallà i napeu-lo amb la salsa de tomàquet. Afegiu-hi la ceba confitada i, finalment, el julivert. Gratineu-ho10 min a 240 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: