Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de terrissa poseu a coure el bacallà a foc lent (col·loqueu-lo amb la pell amunt) amb l'oli, l'all laminat i la cirereta, com si fos al pil-pil. Reduïu la meitat del moscatell fins que agafi densitat. Amb l’altra meitat hidrateu les panses.
  2. Un cop el bacallà sigui cuit, afegiu-hi el raïm net i les panses prèviament rehidratades amb el moscatell reduït.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: