Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: barregeu la crema fresca amb el suc de la llima fresc, la ratlladura de llimona i l'anet. Afegiu-hi el 'wasabi' (segons el gust), sal i pebre de Sichuan.
  2. Marineu el salmó fumat amb salsa de soja, mel, oli de sèsam i pebre. Refrigereu-lo uns 15 min.
  3. Talleu l'Emmentaler AOP en barres i l'alvocat, a tires (mulleu-lo amb suc de llimona per evitar que es torni negre).
  4. Talleu els panets per la meitat i unteu-los amb la salsa de 'wasabi'. Afegiu-hi les rodanxes de salmó fumat marinat i llavors de sèsam. Afegiu-hi les rodanxes d'alvocat i els palets Emmentaler AOP.
  5. Tanqueu el bagel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: