Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comencem per la salsa. Sofregiu l'escalunya picada. Cobriu-la amb el vinagre de xerès i el sucre. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, a foc lent. Afegiu-hi el vinagre de Mòdena, i espereu que cogui una mica més. Ara poseu-hi la salsa espanyola i feu coure el conjunt uns 20 minuts, a foc lent. Tasteu-ho i salpebreu-ho. Afegiu-hi el roux i espereu que agafi textura. Tritureu-ho bé i passeu-ho pel colador xinès.
  2. Ara feu l'acompanyament. Peleu i talleu la carbassa a daus. Salteu-ho uns minuts, en una paella, amb una mica d'oli, sal i pebre. Renteu els bolets, talleu-los i salteu-los en una paella amb un gra d'all picat i un raig d'oli, a foc fort, fins que perdin l'aigua. Reserveu-los. Piqueu el porradell. 
  3. Talleu el carbassó en una mandolina. Poseu-lo en un plat i coeu-lo al microones un minut a potència màxima. Disposeu-ho ben col·locat en un motlle de silicona.
  4. Torreu la civada 10 minuts a 180ºC, al forn. Reserveu-ho.
  5. Piqueu la ceba i sofregiu-la, lentament, 10 minuts, en una cassola amb un raig d'oli.
  6. En un recipient, barregeu la ceba amb la botifarra negra tallada a dauets, el formatge cheddar també a dauets, la civada i els ous batuts. Salpebreu-ho i afegiu-hi una mica de farigola en pols.
  7. Ompliu els motlles de silicona amb aquesta barreja, tapeu-ho amb una base de carbassó a làmines i coeu-ho al forn, a 160 ºC durant 20 minuts.
  8. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb la salsa d'escalunyes, la carbassa, els bolets saltats i els pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

Josep Pla, cuina i paisatge a Tamariu

L'escriptor empordanès Josep Pla va plasmar en moltes de les seves obres el nucli de Tamariu. La Fundació...

22 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

22 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

20-22 set

Escape Room de la DO Catalunya

Les Festes de la Mercè i la Mostra de Vins i Caves de Catalunya són el marc de la nova proposta de la...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto