Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comencem per la salsa. Sofregiu l'escalunya picada. Cobriu-la amb el vinagre de xerès i el sucre. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, a foc lent. Afegiu-hi el vinagre de Mòdena, i espereu que cogui una mica més. Ara poseu-hi la salsa espanyola i feu coure el conjunt uns 20 minuts, a foc lent. Tasteu-ho i salpebreu-ho. Afegiu-hi el roux i espereu que agafi textura. Tritureu-ho bé i passeu-ho pel colador xinès.
  2. Ara feu l'acompanyament. Peleu i talleu la carbassa a daus. Salteu-ho uns minuts, en una paella, amb una mica d'oli, sal i pebre. Renteu els bolets, talleu-los i salteu-los en una paella amb un gra d'all picat i un raig d'oli, a foc fort, fins que perdin l'aigua. Reserveu-los. Piqueu el porradell. 
  3. Talleu el carbassó en una mandolina. Poseu-lo en un plat i coeu-lo al microones un minut a potència màxima. Disposeu-ho ben col·locat en un motlle de silicona.
  4. Torreu la civada 10 minuts a 180ºC, al forn. Reserveu-ho.
  5. Piqueu la ceba i sofregiu-la, lentament, 10 minuts, en una cassola amb un raig d'oli.
  6. En un recipient, barregeu la ceba amb la botifarra negra tallada a dauets, el formatge cheddar també a dauets, la civada i els ous batuts. Salpebreu-ho i afegiu-hi una mica de farigola en pols.
  7. Ompliu els motlles de silicona amb aquesta barreja, tapeu-ho amb una base de carbassó a làmines i coeu-ho al forn, a 160 ºC durant 20 minuts.
  8. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb la salsa d'escalunyes, la carbassa, els bolets saltats i els pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14-16 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

16 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto