Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comencem per la salsa. Sofregiu l'escalunya picada. Cobriu-la amb el vinagre de xerès i el sucre. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, a foc lent. Afegiu-hi el vinagre de Mòdena, i espereu que cogui una mica més. Ara poseu-hi la salsa espanyola i feu coure el conjunt uns 20 minuts, a foc lent. Tasteu-ho i salpebreu-ho. Afegiu-hi el roux i espereu que agafi textura. Tritureu-ho bé i passeu-ho pel colador xinès.
  2. Ara feu l'acompanyament. Peleu i talleu la carbassa a daus. Salteu-ho uns minuts, en una paella, amb una mica d'oli, sal i pebre. Renteu els bolets, talleu-los i salteu-los en una paella amb un gra d'all picat i un raig d'oli, a foc fort, fins que perdin l'aigua. Reserveu-los. Piqueu el porradell. 
  3. Talleu el carbassó en una mandolina. Poseu-lo en un plat i coeu-lo al microones un minut a potència màxima. Disposeu-ho ben col·locat en un motlle de silicona.
  4. Torreu la civada 10 minuts a 180ºC, al forn. Reserveu-ho.
  5. Piqueu la ceba i sofregiu-la, lentament, 10 minuts, en una cassola amb un raig d'oli.
  6. En un recipient, barregeu la ceba amb la botifarra negra tallada a dauets, el formatge cheddar també a dauets, la civada i els ous batuts. Salpebreu-ho i afegiu-hi una mica de farigola en pols.
  7. Ompliu els motlles de silicona amb aquesta barreja, tapeu-ho amb una base de carbassó a làmines i coeu-ho al forn, a 160 ºC durant 20 minuts.
  8. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb la salsa d'escalunyes, la carbassa, els bolets saltats i els pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto