Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 8 min. Coleu-lo, refredeu-lo i reserveu-lo.
  2. Bulliu els pèsols amb aigua amb sal durant 4 min i reserveu-los.
  3. Coeu els espàrrecs verds a la planxa i reserveu-los.
  4. Peleu les pastanagues i amb l’ajuda d’un pelador feu-ne tires.
  5. Talleu els tomàquets cirerols per la meitat.
  6. Bulliu els ous durant 6 min. Refredeu-los i peleu-los.
  7. Barregeu l’arròs amb un rajolí d’oli d’oliva i salpebreu-ho al gust.
  8. Munteu el bol posant-hi una base d’arròs. A sobre, col·loqueu-hi els pèsols, els espàrrecs verds, el blat de moro, els tomàquets, les tires de pastanaga i l’ou partit per la meitat. Decoreu-ho amb unes tires d’alga nori i unes quantes llavors de grosella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: