Preparació
- Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 8 min. Coleu-lo, refredeu-lo i reserveu-lo.
- Bulliu els pèsols amb aigua amb sal durant 4 min i reserveu-los.
- Coeu els espàrrecs verds a la planxa i reserveu-los.
- Peleu les pastanagues i amb l’ajuda d’un pelador feu-ne tires.
- Talleu els tomàquets cirerols per la meitat.
- Bulliu els ous durant 6 min. Refredeu-los i peleu-los.
- Barregeu l’arròs amb un rajolí d’oli d’oliva i salpebreu-ho al gust.
- Munteu el bol posant-hi una base d’arròs. A sobre, col·loqueu-hi els pèsols, els espàrrecs verds, el blat de moro, els tomàquets, les tires de pastanaga i l’ou partit per la meitat. Decoreu-ho amb unes tires d’alga nori i unes quantes llavors de grosella.