Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 8 min. Coleu-lo, refredeu-lo i reserveu-lo.
  2. Bulliu els pèsols amb aigua amb sal durant 4 min i reserveu-los.
  3. Coeu els espàrrecs verds a la planxa i reserveu-los.
  4. Peleu les pastanagues i amb l’ajuda d’un pelador feu-ne tires.
  5. Talleu els tomàquets cirerols per la meitat.
  6. Bulliu els ous durant 6 min. Refredeu-los i peleu-los.
  7. Barregeu l’arròs amb un rajolí d’oli d’oliva i salpebreu-ho al gust.
  8. Munteu el bol posant-hi una base d’arròs. A sobre, col·loqueu-hi els pèsols, els espàrrecs verds, el blat de moro, els tomàquets, les tires de pastanaga i l’ou partit per la meitat. Decoreu-ho amb unes tires d’alga nori i unes quantes llavors de grosella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto