Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i bulliu els espinacs amb una mica de sal i deixeu-los escórrer.
  2. Separeu els rovells d’ou de les clares. En un bol, barregeu, amb la trituradora elèctrica, els espinacs, els rovells, la nata, sal i pebre. Aneu afegint-hi, a poc a poc, les clares d’ou muntades a punt de neu.
  3. Poseu la barreja en una plata de forn, grossa i plana, folrada amb paper antiadherent. Poseu-ho al forn a 180 ºC i deixeu-ho coure 20 min. Si la massa s’infla, no passa res, quan la retireu ja baixarà.
  4. Quan la massa sigui freda, poseu-la sobre el marbre de la cuina, damunt d’un paper film. Unteu-la amb crema de formatge i distribuïu-hi per sobre unes làmines de salmó fumat. Enrotlleu-la donant-li forma de braç de gitano (tan estret com pugueu).
  5. Poseu-ho a la nevera 2 h. Talleu-ho a trossos d’un gruix de dos dits. Serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto