Troba la teva recepta

Preparació

Per a la brandada:

  1. En un cassó poseu l'oli i el bacallà i escalfeu-ho 12 min. A continuació, treieu-lo i coleu l’oli.
  2. Poseu el bacallà en un bol i amb el túrmix, tritureu-lo ben fi. Afegiu-hi l'oli que heu reservat fins que en dobleu la quantitat. Deixeu-la reposar.

Per a la salsa de pebrot:

  1. Escaliveu els pebrots 35 min a 180 ºC. A continuació peleu-los i traieu-ne les llavors. Un cop nets, col·loqueu-los en un pot juntament amb l'aigua (30 ml).
  2. Tritureu-ho tot plegat amb el túrmix fins a obtenir-ne un puré.

Per a l'allioli de mel:

  1. En un pot poseu la mel, l’aigua (30 ml), els alls i la sal. Tritureu-ho fins que n’obtingueu un puré.

Per al pa de blat de moro:

  1. Talleu les puntes del pa i feu-ne dues parts iguals. Congeleu-lo. Després, talleu-lo a llesques fines i torreu-les.

Muntatge:

Dibuixeu una ziga-zaga al plat amb la salsa de pebrot vermell. A les puntes del plat dibuixeu un punt amb el pebrot verd i, al damunt, un punt d’allioli de mel. Al mig feu dues quenelles de brandada, i a sobre una llesca de pa de blat de moro. Repetiu l’operació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer...

20-22 set

XVI Fira de l'Ametlla

L'ametlla ha guanyat certa popularitat amb el temps, i és que el seu preu no canvia gaire, han aparegut noves...

20-22 set

Born Street Food

Amb el tret de sortida de les Festes de la Mercè, torna el Born Street Food, el festival 'foodie' per excel·lència...

21-22 set

Fira de la Figa 2019

El municipi segrianenc d'Alguaire destaca pel seu conreu de figues, concretament de la varietat coll de dama. Tot...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto