Troba la teva recepta

Preparació

Per a la brandada:

  1. En un cassó poseu l'oli i el bacallà i escalfeu-ho 12 min. A continuació, treieu-lo i coleu l’oli.
  2. Poseu el bacallà en un bol i amb el túrmix, tritureu-lo ben fi. Afegiu-hi l'oli que heu reservat fins que en dobleu la quantitat. Deixeu-la reposar.

Per a la salsa de pebrot:

  1. Escaliveu els pebrots 35 min a 180 ºC. A continuació peleu-los i traieu-ne les llavors. Un cop nets, col·loqueu-los en un pot juntament amb l'aigua (30 ml).
  2. Tritureu-ho tot plegat amb el túrmix fins a obtenir-ne un puré.

Per a l'allioli de mel:

  1. En un pot poseu la mel, l’aigua (30 ml), els alls i la sal. Tritureu-ho fins que n’obtingueu un puré.

Per al pa de blat de moro:

  1. Talleu les puntes del pa i feu-ne dues parts iguals. Congeleu-lo. Després, talleu-lo a llesques fines i torreu-les.

Muntatge:

Dibuixeu una ziga-zaga al plat amb la salsa de pebrot vermell. A les puntes del plat dibuixeu un punt amb el pebrot verd i, al damunt, un punt d’allioli de mel. Al mig feu dues quenelles de brandada, i a sobre una llesca de pa de blat de moro. Repetiu l’operació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

25-26 gen

III Mostra Internacional de Pastisseria

L’últim cap de setmana de gener, coincidint amb la festa major d’hivern del municipi, Sant Vicenç...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto