Troba la teva recepta

La farigiola seca té un gust més fort i punyent que la fresca.

Preparació

  1. Peleu les gambes, retireu-ne la part negre de l'intestí, punxeu-les en una broqueta de fusta i poseu-les en una safata de forn. No cogueu gaire la gamba, ha de quedar mig crua, ja que és així com es respecten més les característiques organolèptiques.
  2. Pinteu-les amb oli d'oliva i tireu-hi per sobre les herbes aromàtiques, que en cobreixin la superfície.
  3. Amb un bufador, apliqueu la flama directament a les gambes com si les volguéssiu escalivar. Molt de compte amb el bufador, la flama és molt calenta i està dissenyada per tal que la calor es concentri en un punt, fet que fa que les cremadas siguin molt més penetrants. Si no teniu bufador, també ho podeu fer amb el gripp del forn, acosteu-hi la safata i espereu a notar l'olor de les herbes.
  4. Quan comenceu a sentir l'olor de les herbes, pareu de coure-les. Sapebreu-les al gust. Gireu-les i repetiu l'operació per l'altre costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto