Troba la teva recepta

La farigiola seca té un gust més fort i punyent que la fresca.

Preparació

  1. Peleu les gambes, retireu-ne la part negre de l'intestí, punxeu-les en una broqueta de fusta i poseu-les en una safata de forn. No cogueu gaire la gamba, ha de quedar mig crua, ja que és així com es respecten més les característiques organolèptiques.
  2. Pinteu-les amb oli d'oliva i tireu-hi per sobre les herbes aromàtiques, que en cobreixin la superfície.
  3. Amb un bufador, apliqueu la flama directament a les gambes com si les volguéssiu escalivar. Molt de compte amb el bufador, la flama és molt calenta i està dissenyada per tal que la calor es concentri en un punt, fet que fa que les cremadas siguin molt més penetrants. Si no teniu bufador, també ho podeu fer amb el gripp del forn, acosteu-hi la safata i espereu a notar l'olor de les herbes.
  4. Quan comenceu a sentir l'olor de les herbes, pareu de coure-les. Sapebreu-les al gust. Gireu-les i repetiu l'operació per l'altre costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto