Troba la teva recepta

La farigiola seca té un gust més fort i punyent que la fresca.

Preparació

  1. Peleu les gambes, retireu-ne la part negre de l'intestí, punxeu-les en una broqueta de fusta i poseu-les en una safata de forn. No cogueu gaire la gamba, ha de quedar mig crua, ja que és així com es respecten més les característiques organolèptiques.
  2. Pinteu-les amb oli d'oliva i tireu-hi per sobre les herbes aromàtiques, que en cobreixin la superfície.
  3. Amb un bufador, apliqueu la flama directament a les gambes com si les volguéssiu escalivar. Molt de compte amb el bufador, la flama és molt calenta i està dissenyada per tal que la calor es concentri en un punt, fet que fa que les cremadas siguin molt més penetrants. Si no teniu bufador, també ho podeu fer amb el gripp del forn, acosteu-hi la safata i espereu a notar l'olor de les herbes.
  4. Quan comenceu a sentir l'olor de les herbes, pareu de coure-les. Sapebreu-les al gust. Gireu-les i repetiu l'operació per l'altre costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto