Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu el bacallà, només 1 min. Refredeu-lo i esmicoleu-lo a bocins petits, retirant-ne les espines i la pell.
  2. Piqueu l’all i el julivert.
  3. En un bol, barregeu bé la picada d’all i julivert amb el bacallà esmicolat.
  4. Obriu els ous i separeu les clares dels rovells. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  5. Poseu els rovells a la barreja de bacallà, juntament amb la farina i el llevat químic, un ingredient que els grans normalment coneixen com a Royal. Barregeu-ho tot fins a obtenir una massa.
  6. Munteu les clares a punt de neu i integreu-les a la barreja, vigilant que no s’abaixi.
  7. Amb l’ajut d’un adult, poseu força oli a escalfar i, quan sigui calent, aneu-hi tirant cullerades de bunyol.
  8. Quan els bunyols es girin i estiguin dauradets, traieu-los de l’oli amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Ben calentons i acabats de fer, els bunyols de bacallà són ideals per servir com a aperitiu.
  • Si us sobra massa, podeu congelar-la i fer-la servir un altre dia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto