Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu el bacallà, només 1 min. Refredeu-lo i esmicoleu-lo a bocins petits, retirant-ne les espines i la pell.
  2. Piqueu l’all i el julivert.
  3. En un bol, barregeu bé la picada d’all i julivert amb el bacallà esmicolat.
  4. Obriu els ous i separeu les clares dels rovells. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  5. Poseu els rovells a la barreja de bacallà, juntament amb la farina i el llevat químic, un ingredient que els grans normalment coneixen com a Royal. Barregeu-ho tot fins a obtenir una massa.
  6. Munteu les clares a punt de neu i integreu-les a la barreja, vigilant que no s’abaixi.
  7. Amb l’ajut d’un adult, poseu força oli a escalfar i, quan sigui calent, aneu-hi tirant cullerades de bunyol.
  8. Quan els bunyols es girin i estiguin dauradets, traieu-los de l’oli amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Ben calentons i acabats de fer, els bunyols de bacallà són ideals per servir com a aperitiu.
  • Si us sobra massa, podeu congelar-la i fer-la servir un altre dia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto