Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bulliu el bacallà, només 1 min. Refredeu-lo i esmicoleu-lo a bocins petits, retirant-ne les espines i la pell.
  2. Piqueu l’all i el julivert.
  3. En un bol, barregeu bé la picada d’all i julivert amb el bacallà esmicolat.
  4. Obriu els ous i separeu les clares dels rovells. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  5. Poseu els rovells a la barreja de bacallà, juntament amb la farina i el llevat químic, un ingredient que els grans normalment coneixen com a Royal. Barregeu-ho tot fins a obtenir una massa.
  6. Munteu les clares a punt de neu i integreu-les a la barreja, vigilant que no s’abaixi.
  7. Amb l’ajut d’un adult, poseu força oli a escalfar i, quan sigui calent, aneu-hi tirant cullerades de bunyol.
  8. Quan els bunyols es girin i estiguin dauradets, traieu-los de l’oli amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Ben calentons i acabats de fer, els bunyols de bacallà són ideals per servir com a aperitiu.
  • Si us sobra massa, podeu congelar-la i fer-la servir un altre dia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto