Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu les aletes i les potes de la bossa dels calamars. Escaldeu les bosses 1 min en aigua bullent sense sal.
  2. Poseu un raig d’oli en una paella o una cassola i salteu-hi les potes i les ales dels calamars.
  3. Incorporeu-hi les gambes, 1 min per banda.
  4. Separeu els caps de les cues de les gambes. Premeu els caps mirant de treure’n l’oli i l’extracte que contenen.
  5. Peleu les cues.
  6. Trinxeu la ceba i l’albergínia pelada i afegiu-ho a la preparació anterior. Afegiu-hi el suc dels caps.
  7. Un cop tou, escorreu-ho de l’oli. Trinxeu-ho tot i ompliu els calamars amb aquest farcit.
  8. Coeu-los 15 min en una cassola amb oli, tapada i a foc lent. Tireu-hi dauets de tomàquet pelat i el vinagre, i serviu-ho amb filets de porro saltats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto