Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu les aletes i les potes de la bossa dels calamars. Escaldeu les bosses 1 min en aigua bullent sense sal.
  2. Poseu un raig d’oli en una paella o una cassola i salteu-hi les potes i les ales dels calamars.
  3. Incorporeu-hi les gambes, 1 min per banda.
  4. Separeu els caps de les cues de les gambes. Premeu els caps mirant de treure’n l’oli i l’extracte que contenen.
  5. Peleu les cues.
  6. Trinxeu la ceba i l’albergínia pelada i afegiu-ho a la preparació anterior. Afegiu-hi el suc dels caps.
  7. Un cop tou, escorreu-ho de l’oli. Trinxeu-ho tot i ompliu els calamars amb aquest farcit.
  8. Coeu-los 15 min en una cassola amb oli, tapada i a foc lent. Tireu-hi dauets de tomàquet pelat i el vinagre, i serviu-ho amb filets de porro saltats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: