Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu Els Músics de Llet Nostra i, amb un drap, peleu-ne la fruita seca. Piqueu-la i poseu-hi sal. Afegiu-hi les anxoves i una mica d'anet.
  2. Amb l'ajuda d'un pelador ample o d'una mandolina, feu làmines de carabassó, sense pelar-lo i sense arribar a les llavors. A sobre d'un plàstic film, poseu-hi 3 o 4 làmines de carbassó lleugerament sobreposades. Farciu-ho amb la barreja que heu fet i enrotlleu-ho amb cura, ajundant-vos amb el film.
  3. Per a la salsa d'alvocats: tritureu tots els ingredients, poseu-los dins d’una mànega de pastisseria i decoreu-hi els canelons per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto