Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu Els Músics de Llet Nostra i, amb un drap, peleu-ne la fruita seca. Piqueu-la i poseu-hi sal. Afegiu-hi les anxoves i una mica d'anet.
  2. Amb l'ajuda d'un pelador ample o d'una mandolina, feu làmines de carabassó, sense pelar-lo i sense arribar a les llavors. A sobre d'un plàstic film, poseu-hi 3 o 4 làmines de carbassó lleugerament sobreposades. Farciu-ho amb la barreja que heu fet i enrotlleu-ho amb cura, ajundant-vos amb el film.
  3. Per a la salsa d'alvocats: tritureu tots els ingredients, poseu-los dins d’una mànega de pastisseria i decoreu-hi els canelons per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: