Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu Els Músics de Llet Nostra i, amb un drap, peleu-ne la fruita seca. Piqueu-la i poseu-hi sal. Afegiu-hi les anxoves i una mica d'anet.
  2. Amb l'ajuda d'un pelador ample o d'una mandolina, feu làmines de carabassó, sense pelar-lo i sense arribar a les llavors. A sobre d'un plàstic film, poseu-hi 3 o 4 làmines de carbassó lleugerament sobreposades. Farciu-ho amb la barreja que heu fet i enrotlleu-ho amb cura, ajundant-vos amb el film.
  3. Per a la salsa d'alvocats: tritureu tots els ingredients, poseu-los dins d’una mànega de pastisseria i decoreu-hi els canelons per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: