Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva verge extra i el conyac i salteu-hi la cansalada i el pernil, tallats a daus. Reserveu-ho.
  2. Prepareu un sofregit amb les cebes, els tomàquets i el vi ranci. Quan estigui a punt, afegiu-hi la cansalada, el pernil i els cargols. Remeneu-ho i aboqueu-hi el brou fins que cobreixi els cargols.
  3. Coeu-ho 30 min a foc mitjà. Rectifiqueu-ho de sal abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: