Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d'oli marqueu pels dos costats les rodanxes de lluç.
  2. Feu el mateix amb les gambes. Reserveu-ho.
  3. En aquest oli que us ha quedat, cuineu la ceba i el pebrot verd picats, saleu-ho i deixeu-ho coure uns 15 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet fregit, barregeu-ho i aparteu del foc un moment la cassola per posar-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé, tireu-hi els fideus i incorporeu-hi el fumet bullent i a foc mitjà. Cuineu-ho uns 15-20 min, segons indiqui el fabricant de la pasta.
  5. Cinc minuts abans d'acabar la cocció, afegiu-hi les gambes reservades i els trossos de lluç, sense l'espina ni la pell.
  6. Escampeu-hi per sobre julivert picat i una mica de sal de gamba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: