Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes, envaseu-les al buit amb una punta de sal i oli, poseu-les a coure al vapor a 90 ºC durant 45 min. Si no podeu fer-ho al buit escaliveu-les al forn amb la pell, un raget d’oli i sal a 180 ºC durant 1 h. A continuació, peleu-les, escapceu-ne la part de dalt i buideu-la tot reservant-ne els cors.
  2. Per fer la salsa: escaldeu la crema de llet amb els cors de les cebes, reduïu-ho i tritureu-ho de manera que quedi una salsa ben fina.
  3. Per al farcit de formatge: talleu el pa de cereals i torreu-lo. En un cassó fiqueu el pa torrat, el formatge i la crema de llet. Acosteu-lo al foc fins a obtenir una massa homogènia. Farciu les cebes i enforneu-les tapades amb sopa de pa torrat.
  4. Muntatge: col·loqueu la ceba al mig del plat i feu-hi un cordó amb la salsa. Piqueu una mica de julivert per tirar-ho per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto