Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el salmó a daus d'1,5 x 1,5 cm i reserveu-ho a la nevera amb un fil d'oli d'oliva.
  2. Per a la salsa: tritureu tots els ingredients, coleu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la picada: barregeu tots els ingredients picats menuts i reserveu-ho a la nevera.
  4. Trieu plats semifondos i repartiu-hi els daus de salmó.
  5. Mescleu la picada vegetal amb la salsa 'cebiche' i repartiu la mescla per sobre dels daus de salmó.
  6. Incorporeu-hi la guarnició de les olives i les fulletes verdes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: