Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Leche de Tigre participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Per a la 'leche de tigre': poseu tots els ingredients en una liquadora o un túrmix, tritureu-los i coleu-los. Reserveu la 'leche de tigre' a la nevera.
  2. Per al cebiche: talleu el corball en quadradets o a trossos a l'estil sashimi. 
  3. En un bol, barregeu el peix amb sal, ají i coriandre. Afegiu-hi un glaçó per refrescar-ho.
  4. Afegiu el suc de dues llimes espremudes vigilant de no pressionar-les massa perquè no surti l'amargor de la llima. Deixeu-ho reposar 5-7 min.
  5. Talleu la ceba en juliana.
  6. Coeu-ho el moniato. Deixeu-lo refredar, peleu-lo i talleu-lo a daus
  7. Barregeu-ho el bol del peix amb moviments embolcallants i afegiu-hi la 'leche de tigre'. Repartiu-ho en quatre plats i acabeu-ho amb un parell de rodanxes de bonítol cuit, uns daus de moniato, una fulla d'enciam i una mica de blat de moro, cuit i torrat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: