Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu finament la ceba, l'all i el llorer. Ofegueu-ho en una cassola baixa, amb una mica d'oli.

  2. Quan agafi color, incorporeu-hi les cloïsses, empolsineu-ho amb pebre vermell, remeneu-ho una mica i afegiu-hi el brandi. Flamegeu-ho.

  3. Quan la flama s'apagui, afegiu-hi el tomàquet i el xerès. Deixeu-ho coure perquè s'obrin les cloïsses.

  4. Retireu les cloïsses i poseu-les als plats. Mentrestant, reduïu la salsa a foc viu i tireu-la per sobre les cloïsses. Serviu-ho empolsinat amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: