Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella de la mida de la quantitat de cloïsses, poseu-hi l’oli i la meitat de l’all i julivert amb les cloïsses, i escalfeu-ho tot junt. 
  2. Quan l’all comenci a coure, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho evaporar una mica. Afegiu-hi les mongetes cuites i lligueu-ho com si fos un pil-pil. Si hi falta suc, afegiu-hi una mica d’aigua (segons el suc, si és més o menys espès). Ha de quedar sucós, però no clar. 
  3. Afegiu-hi la resta del julivert i de l’all. Quan les cloïsses siguin obertes, traieu-les del foc perquè no es coguin més. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: