Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella de la mida de la quantitat de cloïsses, poseu-hi l’oli i la meitat de l’all i julivert amb les cloïsses, i escalfeu-ho tot junt. 
  2. Quan l’all comenci a coure, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho evaporar una mica. Afegiu-hi les mongetes cuites i lligueu-ho com si fos un pil-pil. Si hi falta suc, afegiu-hi una mica d’aigua (segons el suc, si és més o menys espès). Ha de quedar sucós, però no clar. 
  3. Afegiu-hi la resta del julivert i de l’all. Quan les cloïsses siguin obertes, traieu-les del foc perquè no es coguin més. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto