Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu una mica d’aigua amb una mica d’oli i el llevat a uns 30 ºC.
  2. Barregeu la farina i la sal. Afegiu a la farina la barreja anterior i pasteu-ho. Un cop pastat, afegiu-hi l’ou i deixeu-ho reposar a la nevera tota la nit. 
  3. L’endemà, estireu-ho i feu-ho coure 5 min a 180 ºC. Talleu-ho a rectangles d’1 x 6 cm. Escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba al forn 1 h a 180 ºC. Un cop cuits, peleu-los i talleu-los a tires. 
  4. Netegeu els filets de les sardines i feu-los en una paella.
  5. Muntatge: munteu l’escalivada sobre la coca i a sobre disposeu-hi la sardina cuita. Acabeu el plat amb mitja oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: