Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu el pa en dues meitats, i torreu-lo al forn a 190 ºC fins que estigui totalment torrat. Les torrades han de tenir una llargada de 12 cm.
  2. Escaliveu el pebrot i l’albergínia per separat al foc. Peleu el pebrot i talleu-lo a daus una mica grans. Peleu l’albergínia i també talleu-la a trossos grans. Les cebetes, confiteu-les amb oli a foc ben suau.
  3. Muntatge: esteneu la mantega per sobre de la torrada. A sobre, poseu horitzontalment el pebrot, l’albergínia i la ceba successivament per tota la torrada. Amaniu-ho amb una mica d’oli i un raig de vinagre i uns cristalls de sal. Acabeu la torrada amb les anxoves per sobre. En un plat, poseu una cullerada estesa de iogurt, amb un polsim de pebre negre; a sobre, la torrada i una mica de barreja d’enciams amanits. Amaniu-ho amb un raig d’oli d’oliva i unes gotes de vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto