Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu el pa en dues meitats, i torreu-lo al forn a 190 ºC fins que estigui totalment torrat. Les torrades han de tenir una llargada de 12 cm.
  2. Escaliveu el pebrot i l’albergínia per separat al foc. Peleu el pebrot i talleu-lo a daus una mica grans. Peleu l’albergínia i també talleu-la a trossos grans. Les cebetes, confiteu-les amb oli a foc ben suau.
  3. Muntatge: esteneu la mantega per sobre de la torrada. A sobre, poseu horitzontalment el pebrot, l’albergínia i la ceba successivament per tota la torrada. Amaniu-ho amb una mica d’oli i un raig de vinagre i uns cristalls de sal. Acabeu la torrada amb les anxoves per sobre. En un plat, poseu una cullerada estesa de iogurt, amb un polsim de pebre negre; a sobre, la torrada i una mica de barreja d’enciams amanits. Amaniu-ho amb un raig d’oli d’oliva i unes gotes de vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto