Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol amb aigua, hidrateu les múrgoles tota una nit. Llenceu l'aigua i renteu-les bé. Talleu-les a làmines i reserveu-les.
  2. Peleu les carxofes deixant-hi la part més tendra, i lamineu-les. Peleu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
  3. En una paella grossa, sofregiu els alls tendres amb una mica d’oli, a foc suau, 2 min. Afegiu-hi les carxofes i els bolets, salpebreu-ho i coeu-ho 15 min més.
  4. Repartiu el sofregit per les coques. A sobre, col·loqueu-hi el formatge, les flors i les fulles d'enciamets i salat blanc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: