Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu finament la pela dels cítrics i reserveu-les cobertes amb un paper humit.
  2. Espremeu el suc dels cítrics i poseu-lo en un recipient amb el corball salpebrat, l’all aixafat, la mel, els alls tendres tallats petits i els bitxos trossejats. Marineu-ho 2 h.
  3. Netegeu els portobel·los i talleu-los de manera regular. Salteu-los amb unes gotes d’oli d’oliva, salpebreu-los i reserveu-los.
  4. A la mateixa cassola, daureu el peix, 2-3 min per cada costat. Quan el gireu, torneu-hi a posar els bolets i, al final de la cocció, la salsa de la marinada.
  5. Serviu el peix amb una mica de salsa i la pela dels cítrics.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: