Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: traieu la part dura dels espàrrecs. La resta talleu-la a rodanxes i reserveu-les.
  2. En una cassola amb un xic d’oli, feu suar la ceba, tallada a la juliana, fins que sigui ben tova.
  3. Afegiu-hi els espàrrecs i feu-los coure 10 min. Aboqueu-hi el brou, sal i pebre i deixeu que bulli 10 min. Tritureu la crema i coleu-la.
  4. Per als ous escalfats: en una cassola, poseu a bullir aigua, sal i un xic de vinagre blanc.
  5. Trenqueu els ous i reserveu-los.
  6. Quan estigui a punt de bullir l’aigua, afegiu-hi els ous, un a un, amb compte, i deixeu-los coure 5 min, sense que l’aigua arribi a bullir. Aneu-los voltant.
  7. Per a la guarnició: talleu el pa de pagès a daus (sense la crosta). Barregeu-lo amb la sal, l’orenga i l’oli. Torreu-lo al forn, a 180 ºC, fins que quedi cruixent.
  8. Escaldeu 2 min en aigua bullent les puntes d’espàrrec verd.
  9. Muntatge: poseu la crema d’espàrrecs en un plat fondo, i afegiu-hi un ou escalfat, tres puntes d’espàrrec escaldat i uns quants daus de pa torrat per sobre.
  10. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto