Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: traieu la part dura dels espàrrecs. La resta talleu-la a rodanxes i reserveu-les.
  2. En una cassola amb un xic d’oli, feu suar la ceba, tallada a la juliana, fins que sigui ben tova.
  3. Afegiu-hi els espàrrecs i feu-los coure 10 min. Aboqueu-hi el brou, sal i pebre i deixeu que bulli 10 min. Tritureu la crema i coleu-la.
  4. Per als ous escalfats: en una cassola, poseu a bullir aigua, sal i un xic de vinagre blanc.
  5. Trenqueu els ous i reserveu-los.
  6. Quan estigui a punt de bullir l’aigua, afegiu-hi els ous, un a un, amb compte, i deixeu-los coure 5 min, sense que l’aigua arribi a bullir. Aneu-los voltant.
  7. Per a la guarnició: talleu el pa de pagès a daus (sense la crosta). Barregeu-lo amb la sal, l’orenga i l’oli. Torreu-lo al forn, a 180 ºC, fins que quedi cruixent.
  8. Escaldeu 2 min en aigua bullent les puntes d’espàrrec verd.
  9. Muntatge: poseu la crema d’espàrrecs en un plat fondo, i afegiu-hi un ou escalfat, tres puntes d’espàrrec escaldat i uns quants daus de pa torrat per sobre.
  10. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto