Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: traieu la part dura dels espàrrecs. La resta talleu-la a rodanxes i reserveu-les.
  2. En una cassola amb un xic d’oli, feu suar la ceba, tallada a la juliana, fins que sigui ben tova.
  3. Afegiu-hi els espàrrecs i feu-los coure 10 min. Aboqueu-hi el brou, sal i pebre i deixeu que bulli 10 min. Tritureu la crema i coleu-la.
  4. Per als ous escalfats: en una cassola, poseu a bullir aigua, sal i un xic de vinagre blanc.
  5. Trenqueu els ous i reserveu-los.
  6. Quan estigui a punt de bullir l’aigua, afegiu-hi els ous, un a un, amb compte, i deixeu-los coure 5 min, sense que l’aigua arribi a bullir. Aneu-los voltant.
  7. Per a la guarnició: talleu el pa de pagès a daus (sense la crosta). Barregeu-lo amb la sal, l’orenga i l’oli. Torreu-lo al forn, a 180 ºC, fins que quedi cruixent.
  8. Escaldeu 2 min en aigua bullent les puntes d’espàrrec verd.
  9. Muntatge: poseu la crema d’espàrrecs en un plat fondo, i afegiu-hi un ou escalfat, tres puntes d’espàrrec escaldat i uns quants daus de pa torrat per sobre.
  10. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto