Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la part blanca del porro i talleu-la a rodanxes.
  2. Peleu les nyàmeres i talleu-les a trossos.
  3. En una paella, ofegueu el porro amb una mica de sal i oli, 5 min.
  4. Afegiu-hi les nyàmeres, aigua ben calenta i una mica més de sal. Coeu-ho 20-25 min, fins que les nyàmeres estiguin cuites.
  5. Tritureu-ho a màxima velocitat fins a obtenir una crema.
  6. Serviu-ho en un plat amb el topping per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: