Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per al farcit: poseu un dit d’aigua en una olla. Demaneu ajuda a un adult per posar l’olla al foc i, quan bulli, tireu-hi els espinacs.
  2. Quan l’aigua torni a bullir, coleu-los i refresqueu-los sota l’aixeta. Premeu-los bé perquè treguin tota l’aigua i talleu-los amb unes tisores escolares o un ganivet de taula.
  3. En una paella gran, poseu un bon raig d’oli, els pinyons i les panses. Salteu els espinacs a foc fort 2 min i reserveu-los.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els formatges i una mica de sal. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  5. Per a la massa: en un bol gran, poseu la farina, la sal i la mantega freda, a daus.
  6. Amasseu-ho fins que la mantega desaparegui i la barreja sembli sorra.
  7. Hi afegim l’ou batut i ho barregem fins a tenir una massa llisa i ben integrada.
  8. Amb un corró una mica enfarinat, estirem la massa ben fina. En tallem rodones amb un motlle o un got, i les posem 5 minuts al congelador.
  9. Al mig de la massa, posem una cullerada de farcit, la tanquem en forma de mitja lluna i premem les vores amb una forquilla perquè no s’escapi el farcit.
  10. Encenem el forn a 180 ºC.
  11. Posem les crestes sobre paper de forn, les pintem amb ou batut i les enfornem uns 15 minuts. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto