Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per al farcit: poseu un dit d’aigua en una olla. Demaneu ajuda a un adult per posar l’olla al foc i, quan bulli, tireu-hi els espinacs.
  2. Quan l’aigua torni a bullir, coleu-los i refresqueu-los sota l’aixeta. Premeu-los bé perquè treguin tota l’aigua i talleu-los amb unes tisores escolares o un ganivet de taula.
  3. En una paella gran, poseu un bon raig d’oli, els pinyons i les panses. Salteu els espinacs a foc fort 2 min i reserveu-los.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els formatges i una mica de sal. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  5. Per a la massa: en un bol gran, poseu la farina, la sal i la mantega freda, a daus.
  6. Amasseu-ho fins que la mantega desaparegui i la barreja sembli sorra.
  7. Hi afegim l’ou batut i ho barregem fins a tenir una massa llisa i ben integrada.
  8. Amb un corró una mica enfarinat, estirem la massa ben fina. En tallem rodones amb un motlle o un got, i les posem 5 minuts al congelador.
  9. Al mig de la massa, posem una cullerada de farcit, la tanquem en forma de mitja lluna i premem les vores amb una forquilla perquè no s’escapi el farcit.
  10. Encenem el forn a 180 ºC.
  11. Posem les crestes sobre paper de forn, les pintem amb ou batut i les enfornem uns 15 minuts. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 set

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

04-14 set

45a Festa de la Verema d’Alella

Les dames d’honor, les pubilles i els hereus acompanyats d’altres nens i nenes del poble, enceten la...

14 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

14 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto