Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les gambes i talleu-les a trossos petits (de la mida d'un gra de cafè).
  2. Poseu l'oli al vas i programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 2. Afegiu-hi les gambes trossejades i programeu 3 min, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Coleu les gambes i reserveu les gambes i l'oli per separat.
  3. Torneu a posar l'oli al vas i afegiu-hi la mantega. Programeu 3 min, temperatura Varoma, velocitat 4. Obriu la tapa i afegiu-hi la farina (poseu-la al voltant de la ganiveta). Ofegueu-ho programant 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  4. Afegiu-hi el midó de blat de moro, la llet i la sal.
  5. Barregeu-ho programant 10 segons, velocitat 7. Després, programeu 25 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Afegiu-hi les gambes i barregeu-ho amb l'espàtula. Programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  7. Aboqueu la beixamel en una mànega de pastisseria col·locada a la cistella o en una safata humitejada prèviament (perquè no s'enganxi la massa) i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 8 h.
  8. Un cop freda, feu les croquetes amb la massa, arrebosseu-les amb farina, a continuació amb ou batut, i finalment amb pa ratllat.
  9. Fregiu-les en abundant oli calent.

Suggeriments: si ho voleu, podeu posar també pebre negre i nou moscada quan incorporeu el midó de blat de moro, la llet i la sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto