Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les gambes i talleu-les a trossos petits (de la mida d'un gra de cafè).
  2. Poseu l'oli al vas i programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 2. Afegiu-hi les gambes trossejades i programeu 3 min, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Coleu les gambes i reserveu les gambes i l'oli per separat.
  3. Torneu a posar l'oli al vas i afegiu-hi la mantega. Programeu 3 min, temperatura Varoma, velocitat 4. Obriu la tapa i afegiu-hi la farina (poseu-la al voltant de la ganiveta). Ofegueu-ho programant 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  4. Afegiu-hi el midó de blat de moro, la llet i la sal.
  5. Barregeu-ho programant 10 segons, velocitat 7. Després, programeu 25 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Afegiu-hi les gambes i barregeu-ho amb l'espàtula. Programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  7. Aboqueu la beixamel en una mànega de pastisseria col·locada a la cistella o en una safata humitejada prèviament (perquè no s'enganxi la massa) i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 8 h.
  8. Un cop freda, feu les croquetes amb la massa, arrebosseu-les amb farina, a continuació amb ou batut, i finalment amb pa ratllat.
  9. Fregiu-les en abundant oli calent.

Suggeriments: si ho voleu, podeu posar també pebre negre i nou moscada quan incorporeu el midó de blat de moro, la llet i la sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: