Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: en un pot d’acer inoxidable, hidrateu el kombu amb l’aigua a la nevera, 8 h. Escorreu l'alga.
  2. Poseu el mateix pot al foc, amb l’alga hidratada i aigua nova, a escalfar; just abans que comenci a bullir, retireu l’alga.
  3. Afegiu-hi les fines herbes picades i, just quan arrenqui el bull, retireu el pot del foc, coleu el brou i reserveu-lo.
  4. Opcionalment, talleu a daus mató de textura ferma. 
  5. Amb les fines herbes colades, feu una truita a la francesa i talleu-la a daus.
  6. En un bol, serviu el dashi ben calent amb els daus de mató, els daus de truita i la juliana d’alga kombu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: