Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: en un pot d’acer inoxidable, hidrateu el kombu amb l’aigua a la nevera, 8 h. Escorreu l'alga.
  2. Poseu el mateix pot al foc, amb l’alga hidratada i aigua nova, a escalfar; just abans que comenci a bullir, retireu l’alga.
  3. Afegiu-hi les fines herbes picades i, just quan arrenqui el bull, retireu el pot del foc, coleu el brou i reserveu-lo.
  4. Opcionalment, talleu a daus mató de textura ferma. 
  5. Amb les fines herbes colades, feu una truita a la francesa i talleu-la a daus.
  6. En un bol, serviu el dashi ben calent amb els daus de mató, els daus de truita i la juliana d’alga kombu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto