Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu molt petits els pebrots i el carbassó. Salteu-ho en una paella amb oli d’oliva molt calent.
  2. Mentrestant, amb les espines del bacallà, les verduretes i els tomàquets feu un sofregit en una cassola. Un cop sofregit, hi poseu aigua, ho deixeu 30 min i ho passeu pel colador i reserveu.
  3. En la mateixa cassola afegiu-hi la ceba tendra, deixeu-la enrossir i afegiu-hi l’arròs, salteu-ho i mulleu-ho amb un bon raig de vi blanc.
  4. Tot seguit, aneu-ho mullant amb el brou de verdures a poc a poc com si fos un risotto. Afegiu-hi la mantega i les verdures saltades.
  5. Poseu a coure el bacallà en una paella molt calenta amb una mica d’oli d’alls i el passeu al forn 5 min a 180 ºC.
  6. Repartiu l’arròs amb les verduretes, el brou de les espines molt calent i, pel damunt, un bon raig d’oli d’oliva (i, opcionalment, algunes herbes aromàtiques). Si ho barregeu tot, serà com un arròs sucós de bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto