Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us talli el carbassó amb l’ajut d’una mandolina o d’un pelador. Han de quedar unes làmines ben fines.
  2. Estireu el filet de bruixa i poseu-hi una làmina de carbassó i una làmina de pernil tallat ben fi. Al centre poseu-hi els festucs picats. Enrotlleu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
  3. Per a la salsa: talleu la part blanca del porro amb unes tisores. Amb l’ajut d’un adult, coeu-lo amb una cullerada de mantega, a foc lent, uns 3 min. Afegiu-hi el suc de taronja i bulliu-ho a foc lent uns minuts més. Salpebreu-ho. Diluïu la Maizena en una mica d’aigua freda i aboqueu-la a la salsa. Si no us agrada que hi quedin trossos, la podeu triturar.
  4. Poseu els rotlles en un recipient apte per a microones, ruixeu-los amb una mica d’oli i coeu-los 2 min a potència màxima. 

El consell

Aquesta recepta dóna molt de joc, perquè permet inventar tota mena de farcits. Només heu de tenir en compte que els ingredients han de ser molt primets o estar ben picadets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto