Preparació
Preparació
- Demaneu a un adult que us talli el carbassó amb l’ajut d’una mandolina o d’un pelador. Han de quedar unes làmines ben fines.
- Estireu el filet de bruixa i poseu-hi una làmina de carbassó i una làmina de pernil tallat ben fi. Al centre poseu-hi els festucs picats. Enrotlleu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
- Per a la salsa: talleu la part blanca del porro amb unes tisores. Amb l’ajut d’un adult, coeu-lo amb una cullerada de mantega, a foc lent, uns 3 min. Afegiu-hi el suc de taronja i bulliu-ho a foc lent uns minuts més. Salpebreu-ho. Diluïu la Maizena en una mica d’aigua freda i aboqueu-la a la salsa. Si no us agrada que hi quedin trossos, la podeu triturar.
- Poseu els rotlles en un recipient apte per a microones, ruixeu-los amb una mica d’oli i coeu-los 2 min a potència màxima.
El consell
Aquesta recepta dóna molt de joc, perquè permet inventar tota mena de farcits. Només heu de tenir en compte que els ingredients han de ser molt primets o estar ben picadets.