Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les cloïsses en aigua amb sal, 30 min. Escorreu-les.

  2. Poseu-les en un cassó amb ¼ de got d'aigua i ¼ de got de vi blanc. Tapeu-ho, poseu-ho al foc i deixeu que s'obrin les cloïsses. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i traieu la carn de les cloïsses de les petxines. Reserveu-ho.

  3. Traieu la pell dels tomàquets, talleu-los per la meitat i retireu-ne les llavors. Talleu 1,5 tomàquets a daus, i la resta a rodanxes.

  4. Talleu la ceba a la juliana fina.

  5. Peleu les patates i talleu-les a daus.

  6. En un bol, barregeu l'oli d'oliva, dos o tres polsims de sal, el vinagre de xerès i unes fulletes de farigola picada.

  7. En un recipient, poseu les cloïsses, els daus de tomàquet, la ceba vermella i les patates, i condimenteu-ho amb l'amaniment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: