Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les cloïsses en aigua amb sal, 30 min. Escorreu-les.

  2. Poseu-les en un cassó amb ¼ de got d'aigua i ¼ de got de vi blanc. Tapeu-ho, poseu-ho al foc i deixeu que s'obrin les cloïsses. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i traieu la carn de les cloïsses de les petxines. Reserveu-ho.

  3. Traieu la pell dels tomàquets, talleu-los per la meitat i retireu-ne les llavors. Talleu 1,5 tomàquets a daus, i la resta a rodanxes.

  4. Talleu la ceba a la juliana fina.

  5. Peleu les patates i talleu-les a daus.

  6. En un bol, barregeu l'oli d'oliva, dos o tres polsims de sal, el vinagre de xerès i unes fulletes de farigola picada.

  7. En un recipient, poseu les cloïsses, els daus de tomàquet, la ceba vermella i les patates, i condimenteu-ho amb l'amaniment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto