Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la carn en una olla coberta amb aigua freda, 1 h, a foc baix per dessagnar-la i treure’n l’escuma i totes les impureses.
  2. Afegiu-hi les verdures i feu-ho coure 3 h a foc lent.
  3. Incorporeu-hi la pilota i coeu-la 30 min a foc lent. Retireu la carn i les verdures i coleu-ho.
  4. Per a la sopa de fredolics: en un litre d’escudella, feu bullir els fredolics, 15 min.
  5. Tritureu-ho amb la batedora o la Thermomix fins que quedi una crema ben lligada i amb un color platejat. Adquirirà una textura de vellut. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  6. Hi podeu afegir trossos de la carn d’olla, tallada ben petita, per acabar el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: