Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la carn en una olla coberta amb aigua freda, 1 h, a foc baix per dessagnar-la i treure’n l’escuma i totes les impureses.
  2. Afegiu-hi les verdures i feu-ho coure 3 h a foc lent.
  3. Incorporeu-hi la pilota i coeu-la 30 min a foc lent. Retireu la carn i les verdures i coleu-ho.
  4. Per a la sopa de fredolics: en un litre d’escudella, feu bullir els fredolics, 15 min.
  5. Tritureu-ho amb la batedora o la Thermomix fins que quedi una crema ben lligada i amb un color platejat. Adquirirà una textura de vellut. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  6. Hi podeu afegir trossos de la carn d’olla, tallada ben petita, per acabar el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto