Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la tija dels espàrrecs verds i escaldeu-los en aigua bullent amb sal, fins que estiguin grenyals.
  2. Refredeu els espàrrecs en aigua amb gel i reserveu-los.
  3. Per a l’emulsió de safrà: reduïu fins a la meitat, junts, el suc de llimona, el suc de taronja i els brins de safrà.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els rovells i bateu-ho sense parar fins a obtenir una textura cremosa, lleugerament ferma (de crema sabaiona). Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho tebi.
  5. Per al cruixent de pasta brick: talleu quatre tires de pasta de 2 x 7 cm, pinteu-les amb una mica d’oli verge i escampeu-hi per sobre la fruita seca picada (avellanes, cacauets i pinyons).
  6. Doneu-li una forma ondulada posant dos tubs metàl·lics per sota de les tires de pasta brick i un tub per sobre, al mig. Enforneu-ho 4 min, a 180 ºC.
  7. Conserveu les galetes cruixents dins d’un plàstic hermètic en un lloc sec.

MUNTATGE
Feu un cercle amb l’emulsió de safrà (crema sabaiona). Poseu cinc espàrrecs verds calents superposats a cada plat, la galeta de pasta brick, les flors i unes escates de sal Maldon.

CONSELL
La pasta brick es pot trobar a qualsevol botiga de menjar oriental, però també es pot fer, amb farina, oli de gira-sol, aigua i una mica de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto