Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la tija dels espàrrecs verds i escaldeu-los en aigua bullent amb sal, fins que estiguin grenyals.
  2. Refredeu els espàrrecs en aigua amb gel i reserveu-los.
  3. Per a l’emulsió de safrà: reduïu fins a la meitat, junts, el suc de llimona, el suc de taronja i els brins de safrà.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els rovells i bateu-ho sense parar fins a obtenir una textura cremosa, lleugerament ferma (de crema sabaiona). Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho tebi.
  5. Per al cruixent de pasta brick: talleu quatre tires de pasta de 2 x 7 cm, pinteu-les amb una mica d’oli verge i escampeu-hi per sobre la fruita seca picada (avellanes, cacauets i pinyons).
  6. Doneu-li una forma ondulada posant dos tubs metàl·lics per sota de les tires de pasta brick i un tub per sobre, al mig. Enforneu-ho 4 min, a 180 ºC.
  7. Conserveu les galetes cruixents dins d’un plàstic hermètic en un lloc sec.

MUNTATGE
Feu un cercle amb l’emulsió de safrà (crema sabaiona). Poseu cinc espàrrecs verds calents superposats a cada plat, la galeta de pasta brick, les flors i unes escates de sal Maldon.

CONSELL
La pasta brick es pot trobar a qualsevol botiga de menjar oriental, però també es pot fer, amb farina, oli de gira-sol, aigua i una mica de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto