Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la tija dels espàrrecs verds i escaldeu-los en aigua bullent amb sal, fins que estiguin grenyals.
  2. Refredeu els espàrrecs en aigua amb gel i reserveu-los.
  3. Per a l’emulsió de safrà: reduïu fins a la meitat, junts, el suc de llimona, el suc de taronja i els brins de safrà.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els rovells i bateu-ho sense parar fins a obtenir una textura cremosa, lleugerament ferma (de crema sabaiona). Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho tebi.
  5. Per al cruixent de pasta brick: talleu quatre tires de pasta de 2 x 7 cm, pinteu-les amb una mica d’oli verge i escampeu-hi per sobre la fruita seca picada (avellanes, cacauets i pinyons).
  6. Doneu-li una forma ondulada posant dos tubs metàl·lics per sota de les tires de pasta brick i un tub per sobre, al mig. Enforneu-ho 4 min, a 180 ºC.
  7. Conserveu les galetes cruixents dins d’un plàstic hermètic en un lloc sec.

MUNTATGE
Feu un cercle amb l’emulsió de safrà (crema sabaiona). Poseu cinc espàrrecs verds calents superposats a cada plat, la galeta de pasta brick, les flors i unes escates de sal Maldon.

CONSELL
La pasta brick es pot trobar a qualsevol botiga de menjar oriental, però també es pot fer, amb farina, oli de gira-sol, aigua i una mica de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

23 feb

Festa de la Caldera 2020

El repartiment de la caldera, una mena d’escudella, és una tradició que a Montmaneu es conserva...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto