Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per fer la brandada de bacallà, confiteu un tros de bacallà ('Gadus morhua') amb la seva pell, mig gra d'all tallat petit, la llet, la crema de llet i un pessic de pebre. Deixeu-ho confitar a foc suau durant 20 min i tritureu-ho amb un túrmix.
  2. Bulliu els melonets 'al dente'.
  3. En un cassó i a foc molt suau, barregeu la brandada i els melonets. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Per emplatar, poseu una culleradeta de picada mediterrània a sobre i afegiu-hi els brots de pèsol i col llombarda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto