Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer la brandada de bacallà, confiteu un tros de bacallà ('Gadus morhua') amb la seva pell, mig gra d'all tallat petit, la llet, la crema de llet i un pessic de pebre. Deixeu-ho confitar a foc suau durant 20 min i tritureu-ho amb un túrmix.
  2. Bulliu els melonets 'al dente'.
  3. En un cassó i a foc molt suau, barregeu la brandada i els melonets. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Per emplatar, poseu una culleradeta de picada mediterrània a sobre i afegiu-hi els brots de pèsol i col llombarda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto