Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les carreretes en aigua un quart d’hora abans.
  2. Saleu i enfarineu els llagostins. Tot seguit, fregiu-los lleugerament en una paella amb oli calent; reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, sofregiu la ceba trinxada ben petita. Quan sigui cuita i transparent, afegiu-hi els tomàquets ratllats amb els grans d’all picolats i la fulla de llorer. Deixeu-ho coure durant 10 min. Poseu-hi el vi blanc i deixeu-lo uns 5 min.
  4. Passeu-ho tot pel colador xinès i poseu-ho en una cassola. Aboqueu-hi l’aigua del remull de les carreretes prèviament colades a la cassola i deixeu que cogui durant 10 min.
  5. Disposeu els llagostins a la salsa i deixeu-ho a foc lent durant 10 min; la salsa ha de quedar lligada i untuosa. Si mentre feu el procés us manca aigua, en podeu anar afegint de mica en mica. Abans de treure-ho, rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: