Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de patates: peleu i poseu les patates a bullir. Feu-ne un puré amb una mica de l’oli de tòfona. Rectifiqueu-ho de sal.
  2. Per al brou de sípia: en una cassola sofregiu els alls, la ceba, la pastanaga, l’all porro a la juliana i els grans de pebre. Després, afegiu-hi els retalls de sípia i sofregiu-ho. 
  3. Afegiu-hi l’aigua i el llorer, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal. 
  4. Per als cardets: netegeu els cardets i talleu-los a bastons. Poseu-los a bullir. Quan estiguin al punt refredeu-los amb aigua i gel. Coeu els filets de gall a la planxa o a la paella amb poc oli. Passeu també la vieira per la planxa. 
  5. Muntatge: al fons d’un plat fondo poseu una cullerada de puré de patates i tòfona. Al damunt, poseu-hi els filets de gall i la vieira. A sobre, poseu-hi els cardets saltats amb una mica d’oli d’oliva, i en el moment de servir-ho poseu-hi una mica del brou de la sípia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: