Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu les potes del garrí, cosiu-les i marineu-les en una barreja de sucre, sal i pebre vermell durant 1 h i 30 min. Renteu les potes i poseu-les en bosses al buit amb greix de garrí i dues cullerades de brou de vedella. Coeu-ho al vapor a 78 ºC durant aproximadament 5 h, temps per a un garrí de 3 kg.
  2. Traieu-lo del forn i refredeu-lo amb aigua amb gel. Si no disposeu de les eines per coure al buit, podeu rostir el garrí a temperatura baixa durant 3 o 4 h a 120 ºC. Uns 10 min abans d’acabar la cocció, apugeu la temperatura a 180 ºC perquè la pell quedi cruixent.
  3. Amb molt de compte, traieu la pell i talleu-la a quadrats. Disposeu-la en una placa antiadherent i fornegeu-la a 160 ºC durant 10 min. Reserveu-ho.
  4. Recupereu la carn de les potes i farciu 4 motlles de 6 x 6 cm. Escalfeu el forn durant 25 min a 180 ºC, i afegiu-hi brou constantment perquè la carn no s’assequi.
  5. Com a guarnició, serviu una lasanya de mango i taronja. Per fer-la, reduïu un got de suc de taronja amb l’aiguanaf i el sucre. Amb l’almívar encara calent, i ja fora del foc, afegiu-hi la fruita pelada i deixeu-ho reposar 1 min. Serviu-ho en motlles individuals quadrats al costat del garrí amb la seva pell cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: