Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu les potes del garrí, cosiu-les i marineu-les en una barreja de sucre, sal i pebre vermell durant 1 h i 30 min. Renteu les potes i poseu-les en bosses al buit amb greix de garrí i dues cullerades de brou de vedella. Coeu-ho al vapor a 78 ºC durant aproximadament 5 h, temps per a un garrí de 3 kg.
  2. Traieu-lo del forn i refredeu-lo amb aigua amb gel. Si no disposeu de les eines per coure al buit, podeu rostir el garrí a temperatura baixa durant 3 o 4 h a 120 ºC. Uns 10 min abans d’acabar la cocció, apugeu la temperatura a 180 ºC perquè la pell quedi cruixent.
  3. Amb molt de compte, traieu la pell i talleu-la a quadrats. Disposeu-la en una placa antiadherent i fornegeu-la a 160 ºC durant 10 min. Reserveu-ho.
  4. Recupereu la carn de les potes i farciu 4 motlles de 6 x 6 cm. Escalfeu el forn durant 25 min a 180 ºC, i afegiu-hi brou constantment perquè la carn no s’assequi.
  5. Com a guarnició, serviu una lasanya de mango i taronja. Per fer-la, reduïu un got de suc de taronja amb l’aiguanaf i el sucre. Amb l’almívar encara calent, i ja fora del foc, afegiu-hi la fruita pelada i deixeu-ho reposar 1 min. Serviu-ho en motlles individuals quadrats al costat del garrí amb la seva pell cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto