Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu les potes del garrí, cosiu-les i marineu-les en una barreja de sucre, sal i pebre vermell durant 1 h i 30 min. Renteu les potes i poseu-les en bosses al buit amb greix de garrí i dues cullerades de brou de vedella. Coeu-ho al vapor a 78 ºC durant aproximadament 5 h, temps per a un garrí de 3 kg.
  2. Traieu-lo del forn i refredeu-lo amb aigua amb gel. Si no disposeu de les eines per coure al buit, podeu rostir el garrí a temperatura baixa durant 3 o 4 h a 120 ºC. Uns 10 min abans d’acabar la cocció, apugeu la temperatura a 180 ºC perquè la pell quedi cruixent.
  3. Amb molt de compte, traieu la pell i talleu-la a quadrats. Disposeu-la en una placa antiadherent i fornegeu-la a 160 ºC durant 10 min. Reserveu-ho.
  4. Recupereu la carn de les potes i farciu 4 motlles de 6 x 6 cm. Escalfeu el forn durant 25 min a 180 ºC, i afegiu-hi brou constantment perquè la carn no s’assequi.
  5. Com a guarnició, serviu una lasanya de mango i taronja. Per fer-la, reduïu un got de suc de taronja amb l’aiguanaf i el sucre. Amb l’almívar encara calent, i ja fora del foc, afegiu-hi la fruita pelada i deixeu-ho reposar 1 min. Serviu-ho en motlles individuals quadrats al costat del garrí amb la seva pell cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto