Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu les potes del garrí, cosiu-les i marineu-les en una barreja de sucre, sal i pebre vermell durant 1 h i 30 min. Renteu les potes i poseu-les en bosses al buit amb greix de garrí i dues cullerades de brou de vedella. Coeu-ho al vapor a 78 ºC durant aproximadament 5 h, temps per a un garrí de 3 kg.
  2. Traieu-lo del forn i refredeu-lo amb aigua amb gel. Si no disposeu de les eines per coure al buit, podeu rostir el garrí a temperatura baixa durant 3 o 4 h a 120 ºC. Uns 10 min abans d’acabar la cocció, apugeu la temperatura a 180 ºC perquè la pell quedi cruixent.
  3. Amb molt de compte, traieu la pell i talleu-la a quadrats. Disposeu-la en una placa antiadherent i fornegeu-la a 160 ºC durant 10 min. Reserveu-ho.
  4. Recupereu la carn de les potes i farciu 4 motlles de 6 x 6 cm. Escalfeu el forn durant 25 min a 180 ºC, i afegiu-hi brou constantment perquè la carn no s’assequi.
  5. Com a guarnició, serviu una lasanya de mango i taronja. Per fer-la, reduïu un got de suc de taronja amb l’aiguanaf i el sucre. Amb l’almívar encara calent, i ja fora del foc, afegiu-hi la fruita pelada i deixeu-ho reposar 1 min. Serviu-ho en motlles individuals quadrats al costat del garrí amb la seva pell cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

18 feb

Taller 'Postres sense gluten i sense lactosa Nou' 2020

El dimarts 18 es realitza un taller per aprendre a fer postres sense gluten i sense lactosa. Aquest es durà...

18 feb

Taller 'Cuina vegetariana d'alta muntanya'

En aquest taller es prepararan amb Jordi Rey adaptacions vegetarianes dels plats d'alta muntanya més populars...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto