Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix els tomàquets, la ceba, el pebrot, l’all i el pa. Quan sigui fi, afegiu-hi l’oli, la sal i el vinagre i després el suc de les cireres. Remeneu-ho amb cullera o batedora, no amb el túrmix. 
  2. Per a l’oli d’alfàbrega: passeu una mica d’oli i fulles d’alfàbrega pel túrmix. 
  3. Deixeu-ho reposar entre 12 i 24 h. 
  4. Muntatge: poseu al fons del plat trossets d’anxova, trossets de festucs i, a sobre, el gaspatxo de cireres. A sobre, però al costat, ratlleu-hi, molt fi, el formatge que heu congelat (ha de quedar molt volàtil). A sobre de tot, poseu-hi unes gotes d’oli d’alfàbrega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto