Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els tomàquets i el tros de pebrot vermell i talleu-los a trossos petits.
  2. Peleu els tomàquets vermells.
  3. Espinyoleu les cireres.
  4. Peleu la ceba tendra i trossegeu-la.
  5. En una batedora, tritureu primer els tomàquets, el pebrot i la ceba tallada (afegiu-n’hi una mica menys d’un quart, per valorar-ne el gust) amb una mica de l’oli i sal.
  6. Afegiu-hi les cireres i la resta de l’oli i vinagre, torneu-ho a triturar i serviu-ho ben fred.

CONSELL

Per donar-li més consistència, afegiu-li una llesca de pa; si el voleu més líquid, un got d'aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto