Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els nabius (reserveu-ne uns quants per a la presentació) amb una mica de suc de llimona i un raig de nata i reserveu-ho.
  2. Polvoritzeu els caramels.
  3. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre i reserveu-ho.
  4. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Munteu la clara d’ou amb una mica de suc de llimona i el sucre restant.
  6. Escalfeu tres cullerades del puré de nabius i diluïu-hi la gelatina hidratada.
  7. Afegiu-hi la resta del purè, la nata semimuntada i la meitat del pols de violetes, barregeu-ho suaument i amb moviments circulars. Incorporeu-hi la clara muntada i acabeu-ho de barrejar amb uns moviments circulars.
  8. Reserveu-les a la nevera 3 h, abans de servir-les amb uns nabius frescos i una mica de pols de violetes..

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: