Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un plat la sal i les fulles de farigola. Humitegeu la vora dels gots amb aigua i passeu la vora per la mescla perquè s'hi enganxi. (També podeu humitejar la vora dels gots amb xarop d'atzavara perquè s'enganxi la mescla de sal i farigola) Reserveu-ho per servir.
  2. En el got de la Thermomix, poseu el suc de llima, l'alvocat, els glaçons, el xili 'jalapeño', la sal i el pebre. Tritureu-ho 1 min/vel 10. Amb l'espàtula, baixeu el triturat cap al fons del got.
  3. Afegiu-hi el ginger ale i barregeu-ho 10 s/vel 5.
  4. Aboqueu-ho en els gots amb una mica més de gel, acabeu-ho amb unes fulletes de farigola i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: